WORKSHOPS

Elk seizoen organiseer ik diverse workshops bij Pand 73. De woondecoraties die je tijdens een workshop bij L’Abri Living maakt zijn uniek en passen perfect in een landelijk  (sober) interieur. Ik werk graag met natuurlijke materialen en groen van het seizoen. Ook diverse krijt-en kalkverven, wasvernis, loogbeits en betonlookverf van het merk Esatto komen regelmatig aan bod en worden tevens in de winkel verkocht. Zo maak je tijdens de workshop (afhankelijk van het te maken werkstuk) kennis met diverse verftechnieken die je daarna gemakkelijk thuis ook toe kunt passen! De actuele workshops staan op de pagina 'Agenda', Facebook, Instagram en de nieuwsbrief (inschrijven kan via de pagina Agenda). Buiten mijn geplande data kun je in overleg op een ander tijdstip een workshop volgen. Minimaal aantal deelnemers: 5 personen. Op vrijdagen (overdag) is dit mogelijk alleen of met 2 personen. Nieuw: op de link "Workshop Galerie" vind je een compleet overzicht van alle workshop items waaruit je een keuze kunt maken.

VOOR GROEPEN

De workshopruimte bij Pand 73 biedt de mogelijkheid om met een eigen samengestelde groep een workshop te volgen. Nieuw: Puur- en Wellness Workshop. Klik op 'meer info' voor meer informatie!

MEER INFO

AGENDA

Er staan 3 nieuwe workshops@home op het programma! Verwen jezelf met een creatief en gezellig avondje uit en kom alleen of samen met een vriendin, zus of collega een workshop volgen!

MEER INFO

ADRES:

Lange Zijde 15

2761 AZ  Zevenhuizen

06 - 128 373 78

contact

NIEUWSBRIEF

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.