WORKSHOP@HOME

"Buitenleven in Stijl"

Ondanks alle veranderingen de afgelopen periode gaat de natuur onverstoorbaar door en kan ik er van genieten om alles weer in bloei te zien staan. Kortom, we verblijven langzamerhand steeds meer buiten en profiteren van de steeds langere avonden! De inspiratie voor het komende zomer seizoen heb ik samengebracht in de workshops “Buitenleven in Stijl”. Wederom zullen deze aangeboden worden als “workshop@home”, na een succesvolle start in het voorjaar. In het kort uitgelegd: na je aanmelding wordt een pakket klaargemaakt met alle benodigde materialen  voor de door jou uitgekozen workshop,  inclusief een instructiefilmpje. Het pakket kan vervolgens opgehaald of verstuurd worden  (er komen dan verzendkosten extra bij). Zo kun je op elk gewenst moment de workshop gewoon thuis maken! Dit kan natuurlijk eventueel samen  met een zus, vriendin of moeder voor een gezellig creatief moment!

 

 

WORKSHOP A

Wandpaneel met beeld in beton

Het paneel wordt in de loogbeits gezet en vervolgens ga je de plaat met het beeld in beton verven. Het console geeft de mogelijkheid om een kaars of windlichtje te plaatsen, extra sfeervol buiten in een veranda! De hoogte van het paneel is ongeveer 50 cm, breedte ongeveer 40 cm.

Kosten: €45

 

WORKSHOP B

Set leemmanden met broodplank en linnen kaasdoek”

Buiten ontbijten of lunchen? Ga voor stijl op je tuintafel met deze leemmanden, de broodplank en de kaasdoek met stoer touw om bijvoorbeeld een  vers gebakken brood in te wikkelen. Na bewerking krijgen de manden en de broodplank een rustiek uiterlijk, de kaasdoek wordt stoer door het gekreukte effect.  Doorsnee  manden: 25 en 30 cm. Kosten: €29,95

 

WORKSHOP C

Buitenschaal xl met ornamenten en toef

De schaal heeft een doorsnee van 50 cm, dus een blikvanger op je tuintafel! De ornamenten en de schaal worden in betonkleur afgewerkt en het groen van de toef vult de schaal mooi op. Het is ook mogelijk de ornamenten apart te maken.

Kosten compleet €45. Kosten alleen de ornamenten: €25

 

 

Na aanmelden van één van de workshops ontvang je een bevestigingsmail met informatie over het pakket. Ik hoop dat je met plezier de workshop zal maken! Ondanks de bijzondere tijden wens ik jullie een mooie zomerperiode toe en het belangrijkst dat we elkaar hopelijk weer in gezondheid mogen ontmoeten!

 

 

Inschrijven

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen. Bedankt voor uw aanmelding!

ADRES:

Lange Zijde 15

2761 AZ  Zevenhuizen

06 - 128 373 78

contact

NIEUWSBRIEF

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.